Hvordan laver man en tegneserie for folk med synsnedsættelse?

Jeg har igennem de sidste år arbejdet med tilgængelighed (Accessibility), som basalt set handler om at gøre hjemmesider og programmer rarere at bruge for mennesker med funtionsnedsættelser og handicap.

Jeg har ikke synsnedsættelse, og er ikke vant til at arbejde med de hjælpemidler som man kan bruge. Jeg kan læse op på hvordan man designer og koder hjemmesider til synsnedsatte, men jeg har stadig meget at lære.

Hjerne siger til den søvnløse: "Du har ligget vågen i 3 timer nu". Den søvnløse rynker brynene.

Hjemmesiden er derfor et forsøg. Men udover at være en oplagt mulighed for mig for at lære, så er den også et afløb for det massive tankemylder som holder mig vågen de fleste dage til langt ud på natten.

Du kan læse tegneserien på hjemmesiden kafl.dk.

Lignende indhold