Digital kultur og historie

Teknologi har formet den verden vi kender i dag på måder, vi nok aldrig havde forestillet os.

Fra de tidligste opfindelser, som fx hjulet og trykpressen, til de seneste fremskridt inden for robotteknologi og kunstig intelligens, har teknologien banet vejen for den verden der omgiver os alle. Men vejen dertil har ikke altid været lige frem eller nem.

De små historier som findes i alle mulige og umulige hjørner af verden giver et unikt perspektiv på fortid, nutid og fremtid for teknologi. Og det er dem jeg graver frem her.

Nyeste Indlæg

Playboy modelen som blev et symbol for image processing nørder verden over

I sidste uge ryddede jeg op i min ganske omfattende bogreol. I bedste KonMari stil gennemgik jeg hver eneste bog, og måtte sande at…
World of Warcraft er et enormt online spil, hvor millioner af spillere fra hele verden dagligt logger ind. Spilområdet er så stort at det…

Podcasten "Digitale Oplevelsesrejser"

Podcasten “Digitale Oplevelsesrejser” behandler forskellige emner som på den ene eller anden måde berører den digitale verden. Kom med og lyt med omkring en bred vifte af emner, fra memes spændende oprindelse til den afgørende betydning af sikre adgangskoder.

Hver episode har en ny gæst som er ekspert indenfor emnet, og det giver nogle indsigtsfulde diskussioner og kommentarer.

Du kan lytte på de mest gængse platforme som f.eks. Apple Podcast og Spotify.