Hurtig test af din hjemmeside.

En analyse af dit website hjælper dig med at skabe den bedste brugeroplevelse for dine besøgende. En god brugeroplevelse imødekommer kundens behov uden forstyrrelser eller problemer. Du kan forhindre fejl, afbrudte køb og at kunderne ikke finder det de egentlig leder efter.

Det skaber glæde, og besøgende som vender tilbage.

to hænder omgivet af planter
baggrund med græs

Lyn-gennemgang af din hjemmeside

Hurtigt, nemt og online

Ideen med lyn-gennemgangen er at det skal være nemt og hurtigt. Du sender mig en hjemmeside som skal gennemgås og testes. Jeg gennemgår siden, og efter en uge får du en rapport der giver et klart billede af hvad brugerne tænker ved hvert element af din hjemmeside.når de besøger din hjemmeside.

Kommentarer med personlighed(er)

Der er forskel på hvordan man bruger et website. Alder og erfaring med det digitale spiller en kæmpe rolle. Derfor er kommentarerne som knyttes til gennemgangen fra mange forskellige brugeres synspunkter. Har du en specifik kundegruppe, tager jeg hensyn til det.

Rapporten

Efter gennemgangen sender jeg dig en rapport med fejl jeg har fundet, samt screenshots med kommentarer om brugeroplevelsen og forslag til forbedringer til hver side.

Kom rundt om brugeroplevelsen

I gennemgangen kigger jeg på hver eneste side af websitet, og ser på om det giver mening. Det gælder design, tekst og billeder, navigation og ekstra moduler som nyhedsbreve og webshop. Jeg kigger også på om der er store SEO problemer i indholdet, om jeg støder på fejl undervejs i flowet og at links virker som de skal.

Testet for fejl

En hjemmeside kan være en indviklet affære. Hvis jeg støder på deciderede fejl mens jeg tester, bliver disse også noteret ned, så du senere kan genskabe fejlene og få dem rettet.

Hvad koster det?

Som udgangspunkt koster en analyse af et standard website 8.000 kr (Inkl moms). Er websitet omfattende eller er der særlige ønsker til gennemgangen, giver jeg et tilbud på en samlet pris.

“Customers don’t expect you to be perfect. They do expect you to fix things when they go wrong.”
Donald Porter

Giv lyd

Navn*:
Mail*:
Besked*: