Input til det digitale

Gheist er et konsultationsfirma med speciale i digital historie og kultur, som tilbyder vejledning til den digitale verden.

Står du overfor at skulle formidle et budskab eller noget viden over et digitalt medie? Få input til hvilke muligheder du har, hvilke platforme du kan bruge, og kom i gang med medieproduktionen.

Services

Start en podcast

Podcasten stormer frem, og med god grund! Der er plads til detaljer, personlighed og masser af taletid.

Podcasten er for alle størrelser af firmaer som vil dele information. Få hjælp til at finde den røde tråd, den tekniske opsætning, efterbehandling af lydfilerne og distribution.

Lyn-gennemgang af dit websites brugervenlighed

Få hurtig feedback på din hjemmeside med en analyse af dens oplevelsesflow og brugervenlighed.

Du får en rapport, og en gennemgang af hele dit website med kommentarer.

Mødetegner og visuelle referater

En mødetegner laver visuelle referater af møder og workshops. Tegningerne er et stærkt fokus,  og siger mere end tusind ord.

Jeg tilbyder mødetegning under møder, eller som efterbehandling af noter og referater.

Digital formidling og sociale medier

Der findes et væld af muligheder for at nå dit publikum, men er du sikker på at du bruger dine værktøjer optimalt?

Online marketing er ikke bare at smide tilfældige billeder eller videoer op. Få hjælp til at komme i gang, eller til at forbedre din eksisterende strategi.

Customer Journey

Vil du gerne sikre at dine kunder har en god oplevelse allerede fra de får kendskab til dit brand og til længe efter købet?

En kortlægning af dit brands customer journey giver dig forslag til hvordan du kan møde dine kunder på bedst mulig vis, og finder de blindgyder og fejl de møder undervejs. 

Kurser og foredrag

Ved du hvor meget man kan formidle ved at tegne pindemænd? Kender du den fascinerende historie bag om dengang en bug i World of Warcraft skabte grundlaget for et større studie i hvordan smitsomme sygdomme spreder sig i forskellige befolkningtætheder?

Vi er nået langt i den digital udvikling, og vejen hertil er spækket med spændende historier og sjove tilfælde.

Interesseret?

Klar til at springe ud i det? Eller mangler du de sidste informationer? Skriv mig en besked, og jeg skriver eller ringer så hurtigt jeg kan.

Ledte du efter noget andet?

Listen af services på denne side er på ingen måde komplet. Jeg arbejder med en masse forskellige ting indenfor usability, UX, brugeroplevelser, hjemmesideopsætning og digital historiefortælling.

Står du med et behov for hjælp med det digitale som ikke er nævnt her, er du meget velkommen til at kontakte mig.