Services

Gheist er et konsulentfirma som tilbyder vejledning til den digitale verden.

Customer Journey

Vil du gerne have en god customer journey som sikrer at dine kunder har en god oplevelse allerede fra de får kendskab til dit brand og til længe efter købet?

En kortlægning af dit brands customer journey giver dig forslag til hvordan du kan møde dine kunder på bedst mulig vis, og finder de blindgyder og fejl de møder undervejs. 

UX og Usability

Hvordan bruger forskellige mennesker dit system? Og hvad tænker de mens de gør det?

Hvis du ved hvordan brugeroplevelsen er i alt fra din simple hjemmeside med webshop, til dit store IT system, kan du forhindre fejl, afbrudte køb og at kunderne ikke finder det de egentlig leder efter.

Social media strategy og Content marketing​

Der findes et væld af muligheder for at nå dit publikum, men er du sikker på at du bruger dine værktøjer optimalt?

Online marketing er ikke bare at smide tilfældige billeder eller videoer op. Dit content skal understøtte dit budskab på en måde så modtageren forstår det og tager stilling til det. Få hjælp til at komme i gang, eller til at forbedre din eksisterende strategi.

Kurser og foredrag

Ved du hvor meget man kan formidle ved at tegne pindemænd? Kender du den fascinerende historie bag om dengang en bug i World of Warcraft skabte grundlaget for et større studie i hvordan smitsomme sygdomme spreder sig i forskellige befolkningtætheder?

Vi er nået langt i den digital udvikling, og vejen hertil er spækket med spændende historier og jove tilfælde. Jeg udbyder en række kurser og foredrag med fokus på den digitale verden og formidling.